Právě se nacházíte:

Bobová dráha Janov nad Nisou

Přijeďte si vyzkoušet nevšední, mimořádně atraktivní, ale za každých okolností bezpečný zážitek. Nová bobová dráha v Janově nad Nisou je skvělou atrakcí a vzrušujícím zážitkem pro aktivní využití volného času pro návštěvníky všech věkových kategorií.

Nedaleko od Jablonce naleznete zajímavý celoroční cíl rodinných nebo školních výletů – bobovou dráhu! Bobová dráha v Janově nad Nisou obsahuje celkem 22 zatáček, z toho 13 levých a 9 pravých. Dráha je ideálně umístěna v prudkém svahu, nabízí netradiční sportovní vyžití, přímo u areálu je dětský koutek s trampolínami. Nemusíte se bát! Konstrukčně účelné vozíky s účinnou brzdou umožní každému zvolit optimální rychlost i styl jízdy. Pohodlné boby s gumovými kolečky jsou bezpečné a velmi lehce ovladatelné, takže jejich obsluhu zvládnou i malé děti.

Raritou bobové dráhy je karusel, ve kterém se bob otočí o 450 stupňů.

Součástí areálu bobové dráhy je restaurace s kapacitou 48 míst uvnitř a dalších 80 míst na velké terase s grilem a udírnou. Pro každého návštěvníka máme připraveny steaky, hranolky, palačinky a další občerstvení nejen v čase obědů a večeří.

www.bobovadrahajanov.cz